Sidor

lördag 10 juni 2017

Skåneleden

Idag tog Emelie och jag tåget ner till Båstad för att gå Skåneleden. Första etappen gick från Båstad till Torekov hotell där vi ska sova i natt.

Vädret har varit helt perfekt. Lite molnigt på förmiddagen och mer sol på eftermiddagen. Naturen är helt fantastisk här nere. Fina skogsstigar ända intill havet. Underbar kombo!

 
Vi tog första bilden vid kallbadhuset i Båstad! Det var rätt kuperat. Vi skulle ju upp och över Hallandsåsen. Men det gick ändå väldigt bra. Kroppen var med på noterna och det som kändes mest för min del var en brännande känsla under fötterna.

 
Fina stigar!
 
Kuperad terräng
 
Vackra hagar 
 

Vi tog lunchpaus vid Knösen och det var rätt gott att vila lite och få i sig lite mat. Fast när vi hade gått några hundra meter till var det en jättefin öppen plats där det hade varit trevligare att pausa...
 

Det var ju havsnära hela tiden även om man såg havet bättre på vissa platser än andra...

 
På väg mot Hovs Hallar.
 
Tänk att jag ska spendera en hel vecka på Hovs hallar inom kort! Det ser jag verkligen fram emot!

Efter Hovs hallar blev det stenigare och vi kom ännu närmare havet. Stundtals, men väldigt korta sträckor gick helt på sten.

 
Till sist kom vi ner till Torekov och gick från leden till hotell Torekov. Nu har vi varit och badat lite i spa:t och så ska vi käka middag innan vi däckar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar