Sidor

måndag 12 juni 2017

Måndagsrunda i regn och storm

En som inte var nöjd med att jag åkte iväg utan henne iklädd löparkläder var ju såklart Selma. Så för att göra henne glad fick det bli en löprunda.

När jag åkte hem från jobbet var det regn, eller snarare skyfall och det höll i ett tag, men sedan drog det bort och blev lite ljusare ute. Så jag bestämde mig för att ge mig iväg.

Det blåste rätt rejält ute också, men det var inget som bekymrade Selma och mig. Vi var glada över att få springa. Kroppen kändes rätt bra idag. Jag orkade dock inte stå vid mitt skrivbord på jobbet, utan satt större delen av dagen, vilket gjorde att jag stelnade till lite grann.

Men när jag började springa kändes det ändå bra. Det blir ju lite annan belastning på framför allt fötterna när man går än när man springer, så det kändes skonsammare för dem i alla fall.

Vi sprang ut på banvallen och när vi lämnade skogspartiet fick vi rak motvind. Det var rätt tufft, men vi stretade på. Vi fortsatte bort mot Källäng och in på vägen mot Grimeton Röv och sedan genade vi förbi Torstorp och hem igen.

När vi vände hemåt vid Torstorp fick vi medvind och det kändes mycket lättare att springa. Höfterna kändes av lite grann, men annars höll kroppen bra hela vägen. Jag lyckades till och med springa upp för sista helvetesbacken, vilket jag inte har gjort på länge. Så det var jag mycket nöjd med!

Glada vovven
När vi hade mindre än en kilometer kvar började det regna lite lätt och precis innan vi kom fram till dörren blev det skyfall igen. Vilket sommarväder! Men det brukar väl vara såhär i juni. Vi fick i alla fall ihop 9 km idag.

Dagens summering
  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar