Sidor

söndag 29 november 2015

Skadad löparkompis!

Denna söndag inleddes med att jag åkte och hämtade en ensilage-bal, sedan parkerade jag mig i soffan framför vinterstudion och såg när stackars Heidi Weng körde fel. Så surt! Men hon kommer nog igen nästa helg när det är hemmaplan i Lillehammer!

Älsklingen tog en runda i skogen med Selma och kom tillbaka med en skadad och väldigt eländig hund. Hon har troligen fastnat med högertassen i en grenklyka. Ingenting är brutet och det är inte varmt eller svullet någonstans. Dock vill hon inte riktigt stödja på högertassen.

Ledsen, skadad vovve:(
Älsklingen och jag gick ut och baxade in balen i extraboxen och då fick Selma ligga inne och vila till sin stora förtret.

Medan vi höll på med balen kom också Hanna och Brasse, så när vi var klara gick vi en promenad med Tax-Hanna, Hanna och Brasse. Lite härlig höstluft i uppehållsväder. Riktigt skönt att röra på sig.

Tyvärr har jag ju ingen löparkompis nu när Selma är skadad. Då är det tur att man inte bara springer, utan kan lägga mer fokus på simningen och kanske crosstrainern.

Eller så kanske någon av hästarna får följa med på en löptur. Kan vara ett bra sätt att sätta igång dem lite...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar