Sidor

fredag 27 november 2015

Äntligen något för oss frusna typer!

Jag var på Intersport i Lassabacka i början av veckan och lämnade in mina skidor på vallning.

När jag ändå var där kikade jag lite på kläder och så. Jag brukar inte vara så impad av "live"butiker då jag oftast tycker att utbudet är bedrövligt. Man har ju blivit bortskämd av nätbutikernas enorma utbud.

Men något som är bra i livebutiker är ju att man faktiskt kan få hjälp av den trevliga personal som finns där. Så det gjorde jag.

På vintern fryser jag alltid extremt mycket om rumpa och lår. Även om jag har långkalsonger och fodrade brallor blir jag som en isbit ändå.

Att fett skulle värma stämmer definitivt inte! Inte för mig i alla fall. 

Till min stora förtret är många längdskid-och löparbrallor välfodrade på framsidan och så är de helt ofodrade på baksidan. Helt obegripligt för mig som fryser lika mycket runt om, kanske till och med mer om bakändan.

Så jag frågade en tjej i personalen om det inte finns några byxor med bra fodring runt om. Nej, det fanns det inte. 

MEN, så gick hon och hämtade ett par trekvartsbyxor som man använder som underställ. De har softshellutsida och flossad insida. Ser supervarma ut! Jag tänkte direkt att det här kan ju vara lösningen.

Kan det äntligen vara slut på illröda isbitskalla ben efter löp- skid- och cykelturer???

Jag tog kort på de där byxorna och tänkte att det blir en perfekt julklapp att önska sig!

Men så kom jag hem. Och tänkte att jag fryser ju redan nu, även om vintern inte riktigt hittat hit än. Så jag beställde ett par från Intersports nätbutik. Man kan ju faktiskt behöva mer än ett par...

Och igår kom de med posten. De ser så sköna ut! Ska bli spännande att prova och utvärdera! McKinley Elna underställsbyxa heter de och såhär ser de ut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar