Sidor

söndag 3 augusti 2014

Bad i Björkasjö och fika på Öströö fårfarm!

Jag hängde med och badade. Selma också. Vi åkte till Björkasjön och idag var stranden helt fri från folk! Perfekt! Det betydde att vi kunde ha Selma lös i vattnet. Hon älskar ju vatten, men först ville hon bara sitta på det grunda vattnet och titta på oss när vi badade. Men när jag simmade iväg så kom hon efter och jäklar vad hon simmade! Hon simmade ut riktigt långt! Men hon verkade tycka att det var kul!

Det var ganska kallt i vattnet, men om man simmade ut en bit så blev det plötsligt mer behagligt. Antagligen kändes det kallt för att det var så grymt varmt i luften. Det var riktigt skönt att svalka sig och simma lite. Det är otroligt vad det gör gott att simma lite i bassäng så att man ökar på vattenvanan. Plötsligt känns det inte alls lika läskigt att simma iväg där i sjön!

När vi hade badat klart åkte vi vidare till Öströö fårfarm för lite fika. Vid det laget hade jag blivit lite hungrig och tog en jättegod grovfralla med lammkorv och rökt lamm och lite annat smått och gott. Jag avslutade med kladdkaka, som jag har varit sugen på ett tag:). Fantastiskt mysigt ställe att fika på! Rekommenderas!

Mys-fika i fårahagen!

Riktigt häftiga kaffekoppar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar