Sidor

lördag 28 juni 2014

Bra start på dagen!

Idag lyckades jag få med mig Älsklingen på en löptur före frukost. Trots att det regnade. Trots att han inte hade ätit frukost. Det passade mig bra att springa lite lugnare, då jag haft en känning längst ner på insidan av vaden i högerbenet. En känning på precis samma ställe som jag hade 2012, då jag inte kunde springa på hela sommaren.

Det gjorde lite ont de första stegen, men sedan gick det faktiskt över. Och efter någon kilometer kändes ingenting resten av rundan. Så jäkla gött!

Det regnade ordentligt på oss, men det var skönt. Det var ju så mycket lättare att springa nu än när det är varmt ute. Detta upptäckte även Älsklingen, så framöver blir nog kriteriet för att springa att det regnar:).

Vi sprang upp mot grushålan, bort mot 153:an och in mot Timmerkullen, rundade Stenaljung och kom tillbaka till grushålan och sprang vidare till Obbhult och Linnarp. Sista mördarbacken hem klarade vi galant:). Selma var också nöjd över att få följa med på turen (som vanligt). En skön start på en lördag!

Det var en klar skillnad mot förra gången vi sprang tillsammans för några månader sedan, då han flåsade som ett ånglok och upplyste mig om att det finns en hjärtstartare i grushålan... Den här gången gick det ju till och med att prata medans vi sprang. Och han svarade inte bara på tilltal, nej han pratade själv också. Härligt att se sådan förbättring så snabbt!

Första gången jag såg den där trägubben var det mörkt... Gissa om jag blev skraj!
Som sagt är det en regnig dag idag, men det är bra, för jag behöver verkligen göra ett röj här inne i huset nu! Ska nog förbereda fönstren som ska bytas på första våning genom att ta bort gardiner och fönsterbrädor. Så det är ju faktiskt bra med lite regn:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar