Sidor

söndag 15 juni 2014

Lite bilder från senaste veckan...

Eller ja, vi börjar med förra helgen, då jag hade fått order från snickaren att måla vindskivorna som satt på taket. Ett lagom kul jobb som innebar att klättra på taket och hänga ut över kanten för att måla. Men det gick rätt bra ändå. Såhär såg utsikten ut uppe vid taknocken:
Tur att man inte är höjdrädd!
Såhär såg jag ut från marken:

Högt högt upp!0
Det går väldigt trögt på byggfronten, det händer faktiskt ingenting. Eller det enda som hänt denna vecka är att hängrännorna kommit upp:

Hängrännor på plats!
Efter söndagens takjobb fick jag grym träningsvärk. Jag hade visst spjärnat emot rätt duktigt där uppe på taket. Men i måndags skulle vi köra core och crossfit på jobbet, så då tänkte jag att jag skulle träna bort träningsvärken. Det gjorde jag inte, jag fick bara mer träningsvärk och på andra ställen än jag hade från början. Därför blev det dåligt med träning i veckan. Inte förrän igår kom jag äntligen ut på en löptur.

Före frukost gav Selma och jag oss iväg på favoritrundan. Det var riktigt skönt att springa. Inte så varmt heller. Men vilken energi jag fick efteråt!

Älsklingen "roade" sig med att lägga upp takpannorna på taket så att det blir lätt för snickarna att lägga ut dem (om de dyker upp någon gång).

Kranbil i trädgården!
Jag hann klippa gräset också innan jag for iväg med bussen mot Falkenberg och tjejkväll. En kompis hade dragit ihop ett gäng och vi började med Zumba i Falkhallen. Jag avstod dock och det var väl tur, för jag blev helt förvirrad bara av att titta på. Jag fattar verkligen inte hur de andra kunde hänga med på vad instruktören gjorde! Inte min typ av träning!

Vi drog vidare till Badhusparken där vi tog lite vin och tilltugg innan vi gick vidare till Harrys och käkade. God mat och dryck, en riktigt trevlig kväll!

Idag var jag grymt sugen på att cykla, har varit det ett tag nu, men det har inte riktigt passat att sticka iväg. Så idag tog jag chansen. Jag körde ner Älsklingens bil till Åkeriet och sedan cyklade jag därifrån till Tvååker, vidare mot Dagsås och Öströö och sedan mot Åkulla och hem. Riktigt härligt att cykla igen! Benen kändes förvånansvärt pigga och det gick väldigt bra!

Vacker cykeltur!
Efter cykelturen bytte jag cykelsadeln mot hästsadeln. Jag hämtade in båda hästarna. Började med Pelle. Han tyckte det var sååå mysigt att bli borstad och kliad på och allmänt ompysslad. Vi tog en kort promenad men hann ändå med att trumpeta och gå i passage förbi en hästhage :).

Mys-Pelle!
Bosse Bus har blivit sparkad på bringan av Pelle och fått världens bula! Dock var det inget som påverkade honom när jag red. Men nu har han alltså ännu en bula, som om han inte hade tillräckligt många innan...

Bosse Bula
Han fick ta en tur i paddocken. Men de jämrans blinningarna har ju kommit redan och de var rätt så ettriga, så det var lite svårt att koncentrera sig. Efter en kvart försvann även framåtbjudningen, så då red jag ut i hagen istället så att han fick trava lite ordentligt där. Sedan skrittade vi av på grusvägen.

Såhär trött är man innan ridturen!
Nu är denna helg också slut. Nästa fredag är det midsommar! Helt otroligt! Kommer som en överraskning varje år! Inte många veckor kvar till semestern heller. Ska bli rätt gött!

Avslutar med en bild på Selma som sitter och spanar på "ägorna" :)
Spanar efter tjyvar och banditer...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar