Sidor

måndag 30 maj 2022

Bröllop!

Åh, vilken fantastisk långhelg vi har haft! Vi har nämligen fått fira Jocke och Elli när de gifte sig i lördags! Äntligen! I två år har vi väntat på detta pga pandemin. 

Så himla kul med bröllop! Och så fint! Och så känslosamt! Många tårar men såklart mest glädje och härliga upptåg!

Vigseln var vid Bro Kvarn i Öxabäck. Regnet höll sig undan och den blåst som hade varit tidigare i helgen hade mojnat något så allting blev helt perfekt!

Jag hade i uppdrag att filma vigseln och på festen, så det var lite pyssel med det, men nu har jag en jättekul video att klippa ihop med massor av material! Kreativiteten ska flöda i veckan!

Festen fortsatte sedan i Öxabäcks bygdegård med god mat, dryck, tal och lite olika upptåg och så avslutades det hela med dans. 

Det blev en fantastiskt fin dag och kväll!

Fin-killarna tog emot och delade ut såpbubbelflaskor till gästerna


Bordsdekorationer från Hinnagården


Det fina brudparet!


Den jättefina tårtan!


Brudparet igen

Magnus stannade kvar och sov över och hjälpte till med städningen igår. Jag fick en plats i en buss som åkte hemåt och landade i sängen vid två-snåret, lååååångt efter min normala läggtid:). Men jag vaknade ändå vid sju igår. 

Jag tog en frukost på altanen, det var en av årets första dagar med sommartemperatur, så förmiddagen spenderades i solen på altanen. Som jag har längtat! Det var en så klassisk majdag, soligt, behagligt varmt och en doft av syrén som fyllde min näsa.

Te och syrén

Äntligen sol!

Det var helt underbart att få sol på den bleka huden som inte har sett solen sedan någon gång i september förra året. Nu hoppas jag på mer sol så att det går att bygga upp den där fina solbrännan igen!

På eftermiddagen plockade jag lite liljekonvalj och styrde kosan mot Falkenberg för att hälsa på lilla mamma. Helt utan planering lyckades jag och två av mina syskon landa där samtidigt. Så det blev ju bra.

När jag körde hem igen slog tröttheten mot mig och det blev inte mycket mer gjort den dagen. Jo, Magnus grillade karré-skivor och jag gjorde blomkålsmos och så åt vi innan vi gick och lade oss.

Lyckligtvis har jag tagit ledigt idag också så nu hoppas jag få gjort lite saker som inte har gjorts tidigare i helgen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar