Sidor

måndag 23 oktober 2017

Måndagsrunda

Idag blev det en oväntad fri kväll då valpkursen blev inställd. Plötsligt hade jag en hel kväll framför mig att spendera. Så när jag kom hem slängde jag i mig ett par ägg och sedan tog jag med mig Selma ut på en löprunda.

Idag var det sådär krispigt svalt ute. Det var bara sex plusgrader, så lite kallare än vad vi är vana vid såhär långt.

Det började väldigt bra. Kroppen kändes lätt och stark. Det var ett tag sedan det kändes så, jag har mest känt mig som en tung och klumpig elefant.

Vi sprang banvallen ut mot Tvååkersvägen, sedan in på Källängsvägen och så sneddade vi ner förbi Svantes ridbana och ut vid Torstorp. Sedan svängde jag hemåt igen och avslutade mitt på banvallen efter sju kilometer.

Det kändes faktiskt lätt och fint hela rundan. Och jag sprang  på bra visade det sig. Jag kollade aldrig på klockan under turen, utan efteråt när jag hade kommit hem. Det gick riktigt bra och tempot var överraskande högt för att vara jag i den miserabla löpform jag är i nu. Det finns alltså hopp om att komma igång med löpningen på riktigt igen!

Fast jag ska nog försöka lägga in lite crosstrainer-pass nu när det blir mörkt på kvällarna. På söndag ska klockan ställas om och då kommer det att vara mörkt strax efter fem på kvällarna. Idag hann jag precis hem innan det blev riktigt mörkt och då var klockan strax efter sex.
Lägg till bildtext

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar