Sidor

måndag 21 november 2011

Ska det jävlas, ska det tydligen jävlas ordentligt!

Det är helt enkelt inte mycket som går som det ska just nu. Det hände iofs en bra sak idag och det var röris som ringde och sa att han nog får ordning på vattnet. De har hällt i alla ingredienser i filtret och nu ska det stå över natten innan de drar igång systemet imorgon. Förhoppningsvis går allt bra och jag ÄNTLIGEN får vatten i huset igen. Och kan börja elda. Inte för att jag är pyroman, utan för att det är så mycket bröte i källaren att det snart inte går att få plats där om jag inte kan elda snart. Jag håller alla tummar och tår för att det går vägen. Jag är inte helt positiv eftersom jag hört det där med att jag ska" ha vatten imorgon" i drygt en vecka nu (eller är det två?)

Inte långt efter samtalet med röris ringer snickaren. -"Du, det har hänt en liten olycka här", säger han. Jag hann tänka många tankar innan han fortsatte.-"Jag har tappat badrumsskåpet i golvet så att det sprack". Det tog ett tag innan jag kom på vilket badrumsskåp han menade, men det var det utan speglar som vi ska ha lite handdukar och annat smått och gott i. Så det var bara till att beställa ett nytt från Skånska Byggvaror. Tyvärr hade de inte expressleverans som alternativ, men jag skrev att jag behöver skåpet så fort som möjligt. Hoppas det kommer väldigt snart!

När jag kom hem fick jag iaf lite att glädjas åt. Vitvarorna hade kommit på plats!

                                               Kyl                                                Frys


Såhär fina är de när de är stängda!


Mikro och ugn också på plats!

Men säg den glädje som varar. Magnus kom förbi så vi gjorde det sista på badrumsskåpen på lilla toan som är av märket Hafa. Ett märke som kostar lite mer (eller ganska mycket mer) än IKEA och Skånska Byggvaror. När vi skulle sätta in spegeldörrarna som går i ett spår i möbeln, var det så tajt att det inte gick att få dit dem. Magnus fick dra isär skåpet allt vad han orkade samtidigt som jag tryckte på spegeln allt vad jag kunde utan att ta sönder den. Så jävla dåligt! Till sist fick vi dit skiten! Aldrig mer Hafa! det var dessutom näst intill omöjligt att förstå den extremt otydliga beskrivningen när jag skulle skruva ihop grejerna. Där ligger IKEA ljusår före.

Men eländet var inte slut där, nejdå, sedan var det dags för glashyllorna i skåpet. De ligger på pinnar med en liten plast-plopp på. När jag satte dit en av dem, trillade plast-ploppen ner och försvann! Helt otroligt! Jag hämtade pannlampan och lyste igenom hela toan som bara är ca 1 m2, men utan att hitta den j-la ploppen! Så nu ligger den hyllan ojämnt. JÄTTEKUL! 

Undrar vad för jävelskap som ska hända imorgon....

2 kommentarer:

  1. Men vad är det för troll som flyttat in!? Ut med dem!!

    SvaraRadera
  2. Hittade till din blogg när jag sökte på Skånska Byggvaror på nätet. Vilken otur du har haft. Jag hoppas verkligen att du blir nöjd med badrumsskåpet du beställt från oss. Lova att du bara lyfter luren och ringer oss om det skulle vara minsta lilla problem :)
    Hälsningar / Tina Dalemo, Kommunikatör, Skånska Byggvaror AB

    SvaraRadera