Sidor

söndag 6 november 2011

Fixat och donat!

Idag tog jag en välbehövlig sovmorgon ända till halv nio. GÖTT! Jag tog med mig Selma till gården och vi inledde med en skogspromenad. Plockade lite kottar som jag ska ha till diverse dekorationer. Det var ännu en fantastisk höstdag med 12 grader i luften, förvisso molnigt, nästan vindstilla och helt underbart!

Efter promenaden eldade jag upp lite kartonger. Precis då kom det små vindar farande såklart, men det gick bra ändå. Kartongerna brann upp ganska snabbt. Jag fixade även ut lite ensilage till de väldigt hungriga hästarna.

Eftersom gräset fortfarande växer tog jag fram gräsklipparen och körde över det. Det var verkligen välbehövligt. Det kändes lite märkligt att gå runt där med gräsklipparen i november, men vad gör man när gräset blivit så långt? Jag fortsatte sedan med att rensa rabatterna och kupa upp jorden kring rosorna (som fortfarande blommar!) så nu är där också fint. Bara till att hämta granris också så är det vinterklart i trädgården.

Hästarna fick komma in ikväll. Jag måste ju ändå åka upp dit på morgonen och ge dem ensilage, så jag tyckte att de lika gärna kunde vara inne. De var inte missnöjda med det beslutet precis.

När jag kom hem igen gav jag mig ut på en löprunda. Jag struntade i pannlampan och den behövdes faktiskt inte. Det var inte jättemörkt ute. Månskenet var på väg att bryta igenom så det hjälpte ju till. 5 km sprang jag och det kändes riktigt bra. Det har varit alldeles för lite springande senaste tiden, men nu har jag ju tid igen när jag inte har något att göra i huset. Det var iaf riktigt skönt att springa igen och det känns inte som att jag har tappat jättemycket trots uppehållet, vilket är bra. Nu börjar jag faktiskt se fram emot snö och att få ta med sig skidorna till Åkulla och träna lite. Fast jag passar på att njuta av att slippa skotta ett tag till:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar