Sidor

torsdag 25 april 2013

Spring i benen!

Efter söndagens ridtur drabbades jag återigen av tre dagars träningsvärk. Så märkligt, jag kände absolut ingenting på hästryggen, men på måndagen hade jag grymt ont i ena lårmuskeln på framsidan och kände av båda insidorna av låren. Så det blev vila måndag, tisdag och onsdag.

Ingen löparskola igår alltså:(. Men idag kände jag mig pigg igen och efter att ha fakturerat veckans arbete på åkeriet for Selma och jag hem och jag slängde på mig löparkläderna. Selma fick såklart följa med.

Det blev "favorit-rundan idag. Tanken var att bara komma ut och röra på kroppen lite inför lördagens 5km-lopp. Första km, som har en höjdstigning på 22 m gick på 6:08. Därefter flöt det på mycket bra. Jag var nere på km-tider runt 5:40 och 6:e och 7:e km gick så snabbt som 5:20. Kroppen kändes riktigt bra och pigg och formen verkar vara riktigt bra.

Det ska bli riktigt kul att springa på lördag och se hur mycket snabbare jag kan springa jämfört med förra året då jag sprang på 27,49. Det borde inte vara alltför svårt att slå den tiden, men som vanligt gäller det att gå ut i ett vettigt tempo och kanske istället kunna öka på slutet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar