Sidor

tisdag 24 maj 2011

Innehållet...?

Det var ju mina kläder som jag beställde från Ellos i fredags som kom. Snabbt levererat, me like!
Det är ju alltid lika spännande att beställa kläder eftersom det är svårt att veta hur passformen på kläderna är i verkligheten efter att ha sett bilderna. Och det blev en liten besvikelse idag... Jag hade beställt en klänning i storlek 40. Provar det och tycker att det var ju hemskt vad stor den är. Sååå himla mycket har jag ju inte gått ner.. Tittar på lappen som sitter i klänningen.... Då står det storlek L. Tro fan att den var stor! I min värld är inte L=40, snarare 42. Och om nu klänningen finns i "bokstavs-storlekar" varför ska man då beställa den i siffer-storlekar???? Helt obegripligt! Så den måste jag byta. Den var riktigt fin annars!
Nästa plagg var en blus, även den samma storleksproblem som klänningen, men den satt ändå helt OK, så den orkar jag inte byta...Så mycket för stor var den inte. It´s a keeper!
Sista plagget var en kjol. Den var verkligen storlek 40 och den satt jättebra. Misstänker dock att den kan komma att bli för stor om jag går ner mer, men nu är den perfekt! Även den blir en Keeper!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar