Sidor

tisdag 14 februari 2012

Innehållet i paketet är...

*TRUMVIRVEL*

Ett par Icebugs!!! Alltså ett par löpardojor med inbygda dubbar, något som verkligen behövs om man ska kunna springa med någon reda här på Västkusten där det ofta är is istället för snö.

Jag hittade dem på addnature.com till 1295 kr fraktfritt, vilket är ett mycket bra pris! Ordinarie pris är ca 1600 kr. När jag fick upp dem ur kartongen trodde jag att de skulle vara för små eftersom de såg väldigt smala ut. Mina fötter är inte smala och jag har aldrig kunnat ha Nike-skor av den anledningen, men dessa satt som en smäck! Helt perfekta för mig i storlek 41.

Jag har funderat på de här skorna ett bra tag. Tyckt att de varit lite för dyra och lite "overkill" för en löparamatör som mig. Men till sist köpte jag dem ändå. Och det ångrar jag inte! Iaf inte efter det första testlöparpasset i dem!

Jag sprang min "Obbhulta-runda" med början på Obbhultavägen. Underlaget var till en början snömodd och asfalt. Jag undvek att springa för mycket på asfalten för att inte förstöra dubbarna och det gick riktigt bra. Det var så häftigt att få grepp i snön och isen, det kändes som att ha dubbdäck på fötterna. Jag sprang på rätt ordentligt både fartmässigt och frekvensmässigt, jämfört med hur snabbt jag brukar springa. Trots att dessa skor är mindre dämpade än vad de Asics-skor jag brukar springa i kände jag inte av detta. Vi får se om benhinnorna känns av imorgon...

Kroppen svarade kanonbra på träningen och det kändes som om jag skulle kunna springa hur långt och fort som helst. Det var 30 minuter ren njutning! Det var också det snabbaste jag hittills har tagit mig runt denna runda. Jag var lite orolig över hur min form egentligen var eftersom vågen har varit lite konstig. Efter förra månadens viktminskniing på nästan ett kilo sa vågen att jag plötsligt gått upp nästan tre kg. Jag misstänker att det är något fel på vågen, men tänkte att det kanske inte har varit så givande med längdskidåkningen. Så det var skönt att få ett kvitto på att träningen har varit bra och att jag är på gång med löpningen inför våren!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar