Sidor

torsdag 9 februari 2012

Dagens träning

Idag hittade jag äntligen energi igen att ge mig ut i längdskidspåren efter en vecka med stor trötthet. Jag fick även med mig Magnus idag, vilket var kul. Vi åkte tre varv på den fantastiskt fina rundan i Åkulla som nu är komplett 2,7 km. Spåren var kanon. Dock är snön väldigt sträv, så det blir inget vidare glid, men inte heller något bakhalt!




Medan jag väntade på att Magnus skulle komma hem från jobbet hann jag fixa marinad till kycklingen som vi ska äta imorgon, plocka ur diskmaskinen och göra en smaskig fruktsallad att se fram emot efter träningen.


Innehållet var bananer, kiwi, ananas (färsk), cantaloupe-melon, jordgubbar och clementin. När vi kom hem toppade jag med frysta bär (hallon och blåbär), riven ingefära (toppen för immunförsvaret såhär i förkylningstider), naturell youghurt och honung. Gissa om det var gott att komma hem till!

Det var ju rätt så kallt också, så jag har värmt en kopp te så att jag ska få upp värmen. Jag tycker det är svårt att hitta några bra skidkläder. Antingen blir det för varmt eller för kallt, aldrig sådär lagom. Men det är rätt underbart att åka skidor i kylan ändå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar