Sidor

måndag 9 januari 2017

Tillbaka i vardagen

Då var det dags för årets första jobbdag. För en gångs skull kom jag i säng i tid igår och kände mig faktiskt ganska utvilad när klockan ringde vid fem i morse.

Det var lite ringrostigt att komma till jobbet. Vad hade jag för lösenord till datorn? Vad var det jag skulle komma ihåg från innan ledigheten? Vad gjorde vi innan ledigheten? Rensa mailboxen (som var härligt tom när jag gick på ledighet). Plocka upp frågor från tidigare.

Känslan var nog att de flesta var rätt förvirrade. Härlig start på arbetsåret:).

Men dagen gick snabbt i alla fall och helt plötsligt var det dags att åka hem.

Jag tog in hästarna och sedan sprang Selma och jag en runda i mörkret. Det var rätt härligt att komma ut i friska luften efter en instängd dag. Vi gick förvisso en lunchpromenad runt verket, men de andra timmarna har spenderats inomhus.

Det var lite svårt att veta vilka skor jag skulle välja, då snön försvunnit, men det var en hel del is på sina ställen. Jag ville inte springa på bar asfalt med dubbade skor, så det fick bli de vanliga skorna och så fick jag ändra planerad runda när jag kom till banvallen och såg att där var blankis. Det fick helt enkelt bli favoritrundan igen som enbart innehöll vägar som var plogade.

Jag kände faktiskt av axlarna lite grann när jag sprang, att jag har stått och varit stilla och arbetat vid datorn. Men annars kändes det rätt bra att springa. Känslan i kroppen var lätt, men benen kändes något sega. Men efter ett tag kom de igång och resten av rundan gick bra.

Dagens runda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar