Sidor

tisdag 31 januari 2017

Månadsreflektion januari 2017

Nytt inslag här på bloggen! Jag tänkte faktiskt på detta när jag skrev årssammanfattningen för 2016 att det är rätt svårt att komma ihåg i december hur saker och ting var i januari samma år. Även om det såklart går att läsa det mesta i bloggen, vill jag ändå reflektera över månaden som har gått innan jag hinner glömma hur det var.

Det första jag tänkte på när jag konstaterade att januari nu är slut var "REDAN???". Så otroligt snabbt denna månad har gått! Och så mycket som har hänt på det personliga planet för min del!

Det största som har hänt är väl att jag har blivit varse vad jag vill bli när jag blir stor, så att säga. Jag har tagit fram en tioårsplan och vet precis i vilken riktning jag vill gå. Det känns så bra! Livet blev så mycket enklare!

Det projekt som jag har varit projektledare för i snart två år är på väg in i slutfasen och imorgon drar vi igång en del av allt arbete vi har gjort. Det känns grymt kul! Det är en förändring som kommer att göra saker och ting så mycket bättre för så många och det kommer att sparas mycket tid och pengar på många ställen. Så kul att få chansen att leda detta arbete! Så det har varit intensivt arbete i januari för att få alla bitar på plats för att kunna dra igång.

När det gäller träningen har det varit många träningstimmar i januari, närmare bestämt 37 timmar och 47 minuter fördelade på 30 pass. Dock har mycket av träningen bestått av powerwalks 85,73 km. 124 km skidåkning (mest i Funäsfjällen i början av året). 58,23 km löpning. Jag har tagit strax över 500000 steg och snittar på 16300 steg/dag. En riktigt aktiv månad! Känns så kul!


Jag kan faktiskt inte komma på någonting som inte har varit bra denna månad! Det har varit en rolig och lärorik månad och jag ser tillbaka på den med glädje!

Eller förresten, det finns ju en sak som har varit lite svajigt och det är ju min motivation till skidåkningen och Tjejvasan. Motivationsbristen har främst berott på det grymt dåliga vädret. Plusgrader och ingen snö. Dåliga förutsättningar att åka i Åkulla då det har tagit tid att få ihop snö till hela slingan pga värmen.

För någon vecka sedan var jag faktiskt på väg att boka av allting och skita i det, men efter en härlig skiddag i Åkulla i fredags med sol och skidåkning hittade jag motivationen igen och nu kör jag full fart framåt!

Vackra Funäsfjällen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar