Sidor

lördag 7 januari 2017

4 345 320...

...steg tog jag under 2016! Det ger ett snitt på 11905 steg per dag. Det är jag rätt nöjd med! Speciellt med tanke på att jag hade tre förkylningar och en två veckors virusinfektion då aktiviteten var mycket låg.

Idag vaknade vi upp till ett vinterlandskap! Snön föll med stora flingor när jag släppte ut hästarna, men som vanligt här på Västkusten gick det snart över i regn och det mesta av den härliga snön försvann:(.

Stora snöflingor!

Vintervy på gården
Planen för dagen var att åka och köpa lite foder till hästarna och göra lite andra ärenden. Men först gick jag ett ryck och gav mig på att göra rent ugnen. Jag HATAR att göra rent ugnen! Rengöringsmedlet är väldigt stark och påverkar luftvägarna och så blir det aldrig sådär riktigt rent, hur man än gör.

Men jag körde på med Mr Muscle i två omgångar och sedan även ett Ajax-medel som hette Microwave and oven. Det blev faktiskt riktigt rent denna gång, tycker jag! Jag blev så nöjd! Ugnen var nästan som ny!

Ren fin ugn!
Jag for sedan iväg till Varberg och gjorde mina ärenden och sedan tog jag med mig Selma på en promenad ute i snöslasket. Det var rätt skönt att komma ut i friska luften idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar