Sidor

lördag 28 januari 2017

Solig lördag!

Äntligen en solig lördag! Efter förra helgens konstanta dimma kändes det riktigt bra att få vakna upp till sol och rimfrost.

Jag började dagen med att städa huset. Magnus hjälpte till också. Jag fick också rensat ut kylskåpet. Där fanns massor av grejer som var för gamla och sådär. Inte så mysigt!

Efter städningen begav jag mig till Varberg bl.a. för att byta batteri på sändaren till Garmin-pulsbandet. Det gjorde urmakaren åt mig och det tog kanske fem minuter. Skönt att slippa pilla med små mini-skruvar själv. Så nu funkar pulsbandet kanon igen!

Selma och jag tog vara på solskenet och stack ut på långpromenad. Vi tog Linnarpsvägen och svängde sedan upp mot Rolfstorp.

Vy mot Rolfstorp!
Vi styrde sedan kosan mot Skällinge. Det var inte jättekul att gå på den vägen, då det är väldigt mycket trafik i väldigt hög fart, men det fick gå. I Skällinge svängde vi ner mot Skärte. Vi passerade en fors där Selma ville hoppa ner och bada. Det fick hon ju inte, såklart.

Jag vill bada!
Vi traskade vidare på vägen och jag förundrades över hur fantastiskt vackert landskapet är där med böljande kullar och dalar och berg. Det är lätt att glömma bort hur fint man har det på hemmaplan ibland!



Solen i ögonen
14,5 km fick vi ihop och det var så härligt att få njuta av solen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar