Sidor

torsdag 16 februari 2012

Perfekt Icebug-väder!

Idag känner man verkligen igen sin västkustvinter. Morgonen började med -13 grader och stjärklar himmel som senare på dagen övergick till snö och därefter regn och nollgradigt.

Dagen tillbringades på kontoret eftersom jag avslutade målsamtalet med chefen och efter det fick en del uppdrag att göra. Jag är ju ute och praktiserar på elunderhåll den här, föregående och nästa vecka, så det var ett tag sedan jag satt framför datorn och jobbade. Målsamtalet gick iaf bra, första målsamtalet som jag varit på i min yrkeskarriär som känts riktigt bra. Det slutade med att jag sade mig kunna utföra en del nya uppgifter, så det ska bli spännande framöver!

När jag kom hem så började kroppen längta efter att få ge sig ut och springa i det underkylda regnet. Så jag tog in de blöta hästarna och skyndade mig på med träningskläderna.

Konstigt nog så frös inte hästarna när de kom in idag. Pelle brukar vara en ordentligt frusen häst, han brukar frysa när det regnar sommartid, men den här vintern har jag inte sett hästarna frysa en enda gång. De har ju nu naturlig päls och har inte haft några täcken, vilket funkar fantastiskt bra.

Idag fick verkligen Icebugsen visa vad de gick för! Det var is, snömodd och regntung snö som underlag. Det gick kanon även idag! Jag hade en otroligt skön känsla i löpningen, som om jag kan springa hur långt som helst. Det känns bara lätt lätt att springa och jag är förundrad över min löparform med tanke på hur lite jag har sprungit den senaste tiden. Ska det fortsätta att kännas såhär kan jag springa varje dag utan problem!

Det enda som kändes lite motigt var den sista sträckan på banvallen som är en lång raksträcka med lite motlut som var full av regntung snö. Det var svårt att springa där eftersom snö försvann åt sidorna hela tiden när jag satte ner fötterna. Men även det gick bra och sedan kunde jag avsluta på härlig blankis på grusvägen hem:).



Värt att notera är att gps:en anser att jag började på 100 m höjd och avslutade på 75 m. Hur gick det egentligen till?? Jag såg även att man nu kan se sin medelstegfrekvens, ett tal som är ganska intresant.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar