Sidor

lördag 25 februari 2012

Dagens träning!

Det blev även en lugn löprunda i det underbara vårvädret. Ja, det känns som vår nu när snön försvunnit, solen skiner och det är ca 7 plusgrader i luften. Inga långkalsonger och ingen fleecetröja idag, ändå kändes det varmt och gott att springa. Vinden hade avtagit lite och den var ganska ljummen. Nu får vi bara hoppas att det inte kommer några tråkiga bakslag med snö i april...

Jag har fortfarande lite känning av onsdagens träning, men det gick ändå hyfsat bra att springa. Det var andra gången någonsin jag sprang denna runda och idag sprang jag väldigt mycket längre i helvetesbacken upp för Hagakullen. Nästa gång SKA jag springa hela vägen! Ca 60 höjdmeter skiljer det från landsvägen upp till backens högsta punkt om man ska tro GPS:en. Min medeltakt blev 6,5 min/km, vilket var lite snabbare än vad jag trodde. Jag kände mig mycket nöjd med passet, men trött.




Det var lite lerigt i skogen och efter ett tag hade jag skorna fulla med kallt "härligt" vatten och lera. Men då var jag ju nästan hemma så det kunde jag stå ut med:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar