Sidor

torsdag 2 februari 2012

Dagens träning!

Även idag blev det skidåkning i Åkulla. Nu är all snö utlagd så till helgen kan det nog bli spår över hela slingan. Dock undviker jag att åka där på helgerna, eftersom det så är mer folk än snö i spåren så att säga.. Kanske om jag kommer upp tidigt på lördag så att jag hinner dit innan alla andra, vi får se vad som händer.

Det var jättefina spår idag, men väldigt kallt. 12 minus stod bilens temperaturmätare när jag åkte hem och det brände ordentligt i lungorna och snoret rann. Även kontaktlinserna frös fast när jag åkte ned för backarna och fick upp farten lite. Jag har nu inget vidare glid framåt, men fördelen är att det inte heller glider bakåt, vilket har fått till följd att jag inte har några känningar i höftböjaren denna vecka. Men det hade ju varit kul att få lite bättre glid så att man kommer framåt lite mer när man åker utför och stakar.

Idag var jag lite seg i kroppen. Det var jobbigt rakt igenom trots att jag inte var uppe och körde i något jättetempo eller med hög puls. Vissa dagar bara är sådana. Förhoppningsvis känns det bättre nästa gång!




Det blev även en halvtimmes lunchpromenad på jobbet idag. Det var riktigt skönt att komma ut i solen mitt på dagen. Dock hade jag tyvärr glömt både mössa och vantar så det var rejält kallt. Dessutom hade jag behövt långkalsonger. Men det var iaf bra så att man höll sig lite mer vaken på eftermiddagen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar