Sidor

söndag 19 februari 2012

Så var den helgen oxå över....

Ja, tiden går verkligen fort! Även idag har jag ägnat mig åt pappersarbete, den här gången kom jag äntligen igång med bokföringen, fick fixat bokslutet och kommit ikapp till dags dato. SKÖNT! Jag passade även på att lägga upp alla räkningar som kommit hittills så att det inte blir så mycket jobb när lönen kommer på fredag.

Så nu känner jag mig riktigt duktig. Men tråkigt att det tog två hela dagar att fixa detta, bara för att man varit lite lat. Eller, ja, jag har väl snarare prioriterat bort sådant i all renovering och flytt osv. Men det går mycket snabbare om man gör det direkt, så jag hoppas att jag ska kunna ta mig i kragen och fixa det ordentligt resten av året.

Igår gjorde det ju iofs inget att sitta inne när det ösregnade utanför, men idag kom solen fram under eftermiddagen och när jag var klar vid tretiden gick jag ut, tog in hästarna och sedan tog vi med oss Brasse och Selma till skogen. Det var lite strängt att gå i skogen där en del snö fortfarande ligger kvar.

Selma fick span på några älgar och drev lite på dem, så nu ligger hon helt utslagen på golvet och sover. Det var väldigt skönt att komma ut och få lite frisk luft. Det var riktigt behaglig temperatur för årstiden också så man behövde inte frysa direkt.

Imorgon är det jobb igen. Direkt på morgonen ska jag bort till 3:an där jag ska praktisera denna vecka. Dock kommer jag bara att säga hej och böka in kläderna i omklädningsrummet innan jag beger mig till kontoret och förbereder dagens möte. Det är faktiskt lite bra att komma in på kontoret lite då och då när man är ute o praktiserar. Man blir så bortkopplad annars och mailhögen har en tendens att växa.


1 kommentar:

  1. SV: Eller hur! Och alla andra som är på vägarna. Är särskilt en, som kommenterade även idag, som är väldigt anti det här, men antar det är för att stilal sitt samvete..

    SvaraRadera