Sidor

lördag 18 februari 2012

Pappersarbete...

...står på agendan idag. Dels har det blivit lite rörigt med de privata papprena och pärmarna efter flytten, jag har inte riktigt orkat ta tag i det där. Dels ligger jag (som vanligt) efter med bokföringen och ska försöka komma ikapp med det.

Det är så irriterande att ligga efter för jag vet ju att det tar längre och längre tid ju mer man ligger efter. Ändå är det så j-la svårt att komma till skott och göra det i tid. Men nu är det iaf dags. Jag tycker att dagens väder passar bra till sådant arbete. Här är nollgradigt och lite regnigt, vilket iofs också är perfekt löparväder nu när jag har mina älskade Icebugs:).

Igår tog jag en härlig promenad med hundarna i det fina vädret efter jobbet. Vi var ute över en timme, jättehärligt. Tänk om fem veckor är det sommartid igen och då är det faktiskt ljust ända till ca kl 20. Helt underbart! Tiden går så fort att jag inte hinner sörja över att det är mörkt och trist, nu går det ju bara framåt igen mot ljusare tider!

Jag tänkte även att jag idag skulle ta en paus i pappersarbetet och ge mig ut och springa en runda. Funderar lite på vilken typ av pass det ska bli. Just nu lutar det åt en kort 5-kilometare med lite fartlek. Först ska jag dock komma igång med det f-bannade pappersarbetet!
Gammal bild från pappersarbete i Himle. Idag sitter jag i mitt underbara kontor på Hinnagården istället!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar