Sidor

måndag 19 november 2012

Vilken helg!

Då är ordningen återställd och en ny arbetsvecka har börjat. I helgen var jag alltså med ett gäng tjejkompisar i Göteborg, shoppade (hittade dock inget kul, blev bara irriterad på alla jäkla paljetter som man såg överallt), åt god mat (pasta med kalvkött och champinjoner, grymt gott!) och gick på Ladies Night på Scandinavium.

I år var det alltså Martin Stenmark, Andreas Johnsson, Magnus Uggla, Hasse Bontén (who?) och Anders Timell (who?) som stod för showen. De två förstnämnda har väl gjort typ tre låtar var och det är ju ett tag sedan, så det var verkligen tur att Magnus Uggla var där och drog igång partystämningen. Utan honom hade jag nog inte orkat se hela showen.

Visst var showen underhållande på det stora hela, dock var de andra inte i närheten av Ugglas prestation som i det här sällskapet framstod som den enda riktigt entertainern. Så jag kommer inte att lägga pengar på Ladies Night igen, men jag hade en väldigt rolig och trevlig helg i Göteborg, så det var ju helt klart värt att åka iväg!

Denna vecka blir det inte mycket vettigt gjort, tyvärr. Imorgon är det födelsedagsfirande, onsdag motorsågskurs och torsdag-fredag är jag iväg på tjänsteresa och kommer inte hem förrän vid 19:30 på fredag kväll (BLÄ). Så det känns som om veckan redan är slut! Och några hästar kommer inte att bli motionerade...

Men nu ska jag iaf iväg och springa en runda i mörkret. Får se om jag får med mig min beskyddare och löparvän Selma. Hon brukar inte vara svår att övertala:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar