Sidor

söndag 4 november 2012

Bosse Bus i passage!

Efter Pelle fick Bosse komma ut på tur med hyresgästen. Vi tog en liten skogsrunda, där Bosse inte alls ville åt det hållet jag ville, men ändrade sig när ponnyn valde det hållet. Vi red också igenom den gamla grushålan och förbi några hästar som jagade oss, varpå Bosse lyfte upp svansen på ryggen och studsade fram i en passage-liknande gångart. Det kändes som om han skulle explodera när som helst!

Men han exploderade aldrig, utan det gick bra och så fick han trava på uppför Mute backe för att bli av med lite energi. Han var väldigt laddad idag, men det gick ändå bra. Han gör ju inget dumt och det är ganska skönt. Han taktar mest och det löser jag med halvhalter och att låta honom springa på lämpliga ställen.

Så det gick bra hela vägen, förutom att vi blev dränkta av regn sista biten hem. SUCK! Jag är så less på det j-la regnandet! Att det aldrig ger sig! Så när vi var klara var det bara till att putsa alla grejer igen för att de inte ska bli stenhårda när de torkar. Men jag har ju välputsade grejer iaf:)

Busfröet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar