Sidor

söndag 25 november 2012

Pelle Piggelin!

Idag kom jag äntligen upp på hästryggen igen efter ännu ett ofrivilligt långt uppehåll. Pelle fick komma ut på promenad med hyresgästen. Han var verkligen pigg idag och skrittade på ordentligt ända från början. Sedan när vi travade for han iväg som skjuten ur en kanon och tyckte att det var jättekul.

Även i galoppen var han pigg och låg på riktigt ordentligt, vilket är positivt då han ofta är lite svår med frmåtbjudningen. Han verkade väldigt nöjd med att få komma ut!

För första gången på länge var det också uppehåll när vi var ute, vilket var skönt, dock blåste det riktigt kallt så tårna blev ordentligt nedkylda. Som tur var hade jag plockat fram mina sköna mockachaps som jag fick i julklapp av mina kära föräldrar någon gång på 90-talet när det var det häftigaste man kunde ha på sig. De håller än och är väldigt sköna att ha på sig. De håller ute väta och kyla utan att man tappar smidigheten som man kan göra med termochaps.

När vi nästan var hemma fick Älsklingen fram kameran och förevigade oss!


Efter ridturen kände man verkligen hur kallt det var ute, sådär så att det var riktigt skönt att komma in i ett varmt hus och tina upp! Vintern börjar närma sig...

1 kommentar:

  1. Måste varit den allmänna premiären för mockachaps idag.. ;)

    SvaraRadera