Sidor

tisdag 27 november 2012

Blå-nagel - USCH!

För några månader sedan blev min stortå blå efter ett löparpass och jag har ju hört talas om att de kan trilla av när de blir sådana. Min nagel har dock suttit kvar, den har sett lite lös ut, men jag har inte undersökt den så mycket eftersom jag varit rädd för att den ska trilla av.

Efter att jag hade badat i torsdags på SPA:et lade jag märke till att den såg lite "renare" ut och att färgningen nästan var borta. Allt frid och fröjd - tills jag satte foten i ridbyxorna, fastnade med nageln och kände hur den revs loss! AJAJAJAJ! Det gjorde jäkligt ont, men den lossnade ändå inte helt, så jag skyndade mig upp till toaletten, tog fram tejp och tejpade runt stortån för att det inte skulle göra ont medan jag red.

Jag insåg ju att det inte var vidare smart eftersom tejpen fastnar på nageln och kommer att bli svår att få bort. Men det får bli så, jag får ta det problemet då. Men vad händer egentligen om nageln trillar av. Hur ser skinnet ut därunder? Och kommer det inte att göra AS-ont men tanke på hur känslig huden är under fingernaglarna? Usch, jag vill inte veta! Hoppas att jag aldrig får någon blå-nagel igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar