Sidor

fredag 9 november 2012

Älskar fredagar!

Fredagar är underbara. Visserligen går veckorna rasande snabbt, men det är ändå något speciellt med fredagar.

På jobbet har vi en väldigt trevlig tradition där vi turas om att bjuda på en ordentlig frukost vid nio-tiden. Sedan tar de ju en stund att smälta den innan vi har vår friskvårdstimme vid 11-tiden. Idag blev det en löprunda på okända vägar. Jag använde endast min egna orienteringsförmåga för att ta mig runt, men det gick bra. Jag hade sneglat lite på lämpliga vägar via kartan i Garmin Connect men det var ju helt omöjligt att memorera detta myller av vägar, så jag sprang mest på känsla.

Det blev en lagom kuperad runda i härlig lugn miljö, med asfalt som underlag och med härligt nedförslut hemåt. Det gick riktigt bra, faktiskt!

Efter löpturen var det åter till kontoret, stoppa i sig lite rester från frukosten och sedan jobba några timmar innan det bär av hemåt. Eller idag bar det av till matbutiken för veckohandling och till Granngården för inlämning av klippmaskinsskär.

På kvällen lagas det lite god mat, dricks något gott till och sedan ligger man i soffan och somnar vid nio-tiden:). Men imorgon blir det sovmorgon! Så då vaknar jag säkert kl 7. Fast för min del innebär ju det två timmar senare än vanligt, så det räknas nog som sovmorgon ändå:)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar