Sidor

söndag 11 november 2012

Regn regn regn!

I morse blev jag väckt av min Älskling som kom upp och talade om att han hade fixat frukost. En frukost precis som jag vill ha den, havregrynsgröt, 2 löskokta ägg, te och ett tänt ljus. MYS! Sådant uppskattas verkligen!

Mitt i frukosten fick jag ett SMS av hyresgästen som ville rida. Jag tittade ut genom fönstret, konstaterade att regnet verkligen hängde i luften och hade egentligen inte alls någon lust att ge mig ut, men det är ju ändå bra att ha någon som rycker tag i en och får ut en när man inte riktigt har lust.

Sagt och gjort. Tog in hästarna och vi gav oss ut på en skogsrunda. Pelle fick följa med idag. Jag tänkte att han brukar vara rätt lugn när han har sällskap så det skulle kunna funka. Det gick bra, han var hyfsat lugn. Lite trötta var de, både han och ponnyn så det gick inte så snabbt idag. Å andra sidan behöver man inte så mycket fart när omgivningarna är kuperade, det blir ordentlig träning ändå.

När vi kommit ungefär halvvägs öppnade sig kranen och det började ösregna! Vi travade genom vattenpölar och försökte ta oss hem så fort som möjligt. Det gick bra hela vägen, Pelle höll sig på mattan hela vägen och vi kom hem hela, dock byblöta. Så det var bara till att gå in och byta kläder för att få upp värmen igen.

Men det var ändå kul att komma ut lite så att hästarna fick lite motion idag också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar