Sidor

måndag 15 oktober 2012

Rörmokarbesök och lunch!

Jag fick röjt ordentligt med röjsågen idag, tycker jag. Det gick riktigt smidigt. När jag ändå var hemma idag passade jag också på att ringa rörmokaren eftersom vi har problem med att vi inte får någon värme i badrumsgolvet, vilket inte är så kul nu, när det börjar bli kallt om morgnarna.

Tacksamt nog kom han hit redan idag, så jag fick ett naturligt avbrott i planterandet som jag fortsatte med efter röjandet. Jag hade inte så många plantor kvar i hinken, så jag var ändå på väg hem.

Det blev ett väldigt givande besök, då jag fick reda på att det även går att köra golvvärmen på elen, vilket man kan göra när man inte eldar i pannan, vilket jag inte visste om alls. Jag hade för mig att vi hade beslutat att vi inte behövde det, men det var ju ett antal beslut som fattades där hösten 2011 så det är ju omöjligt att komma ihåg alla. Men nu vet jag det iaf!

Han luftade systemet och hällde ut flera liter vatten, vilket jag insåg att i hade gjort för lite tidigare, då vi bara hällt ut lite vatten och tyckt att det inte fanns någon luft. Så nu eldar jag igen och hoppas att det är varmt och gott när jag kommer hem efter sista vändan med plantering för den här dagen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar