Sidor

onsdag 24 oktober 2012

Nytt försök!

Nu har den stackars ponnyn som är inhyrd här stått själv i en hage tillräckligt länge, tyckte jag och hennes ägare. Så hon kom med den fina idén att vi skulle dela av hagen till en mindre hage så att mina knäppa hästar kan titta och sniffa på henne, men inte kan jaga ut henne.

Sagt och gjort, jag åkte till Ganngården, köpte plaststolp och vita band och stack ut och fixade. Jag hade två VÄLDIGT intresserade herrar runt mig som kom på att granplantorna (som stod bak på traktorn) var goda att tugga på. Så jag fick köra ut traktorn igen så att de inte kom åt plantorna.

Bosse trodde såklart att jag lekte med honom, så jag fick beväpna mig med en stolpe för att han inte skulle attackera mig. Men det gick bra och jag fick också hjälp av min hyresgäst så att det blev färdigt och vi kunde leda bort ponnyn innan det blev kolsvart ute.

När vi kom med ponnyn så var det upprörda känslor. Pelle trumpetade, Bosse sprang runt och försökte se snygg ut. Smarta ponnyn ställde sig på lagom avstånd från stängslet och undersökte om det fanns något ätbart i nya hagen.

Nu hoppas jag att allt är lugnt i natt och att de ska lugna ner sig så att vi till sist kan släppa ihop dem. Det börjar ju närma sig dags att ta in dem på nätterna och jag ska förbereda det sista med att hämta hö på söndag. Sedan är allt klart.

Jag hann även fixa lite i sadelkammaren. Skruvade upp lite lådor, hyllor och backar i en av garderoberna så nu är det snart HELT klart där inne!
Knäppgökarna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar