Sidor

lördag 20 oktober 2012

Det går framåt!

Den utlovade sommarvärmen uteblev som sagt i denna delen av landet, har dock fått rapporter från Skåne som haft det varmt och skönt. Istället har det varit jämngrått och såklart kommit lite regn. Men å andra sidan hade det varit jobbigt att plantera om det hade varit för varmt och med all den fukt som är ute i markerna just nu så hade det nog blivit en väldigt fuktig och tung värme.

Jag har idag planterat färdig på ett ställe med många surhål, det blev lite att plantera där det gick att plantera istället för att följa linjer, men det går det också. Sedan fortsatte jag att plantera på ett annat ställe, lite närmare huset. Så jag hade full koll på huset medans jag planterade. Även där planterade jag klart, så nu är det bara kvar en bit uppe i spetsen där vi måste röja undan björkslyet innan jag kan fortsätta och sätta de sista 500 plantorna.

Så imorgon blir det ut med motorsåg och röjsåg för mig och Älsklingen. Ska bli kul att köra lite såg som omväxling till planterandet. Ingen rast ingen ro!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar