Sidor

söndag 21 oktober 2012

Dagens underhållning...

Jag hade precis lagt mig till rätta i soffan för att vila efter en lång dag med arbete när jag ser hur Älsklingen kommer farandes över köksgolvet. Han skulle ställa in en äppelpaj i ugnen och när han var på väg mot ugnen snubblade han över Selma (som såklart låg mitt på golvet, i händelsernas centrum). Först kom Älsklingen med pajen i händerna, under honom snurrade Selma runt medans Älsklingen trillade vidare över en köksstol och var på väg i golvet mot trappan.

Största delen av pajen klarade sig mirakulöst (det var viktigast att pajen klarade sig), Älsklingen skadade sig på handen, (det såg ut som om han knäckte revbenen på stolen) och Selma såg lite förvirrad ut. Men eftersom Älsklingen var skadad kunde inte han diska undan efter maten (stackaren) så det fick såklart jag göra... Jag fick även städa upp den delen av pajen som flög ut över golvet.

Jaja, det var ganska underhållande att se "skådespelet", men det kunde dock ha gått illa om han hade trillat lite närmare trappan och slagit i huvudet, men nu gick det som tur var bra!
Skyldig!



2 kommentarer:

  1. Harläst igenom det jag har missat på din blogg. Så duktiga ni är och så mysigt att äta frukosten ute i skogen.. Kram

    SvaraRadera
  2. Tack, Marika:). Det är verkligen en förmån att få gå i skogen, äta frukost, grilla korv och bara njuta av naturen mellan arbetspassen!

    SvaraRadera