Sidor

söndag 28 oktober 2012

Härlig kväll!

Igår var det mycket att fixa med då ett gäng kompisar med respektive och familjer skulle komma hit för att käka och bada tunna. Det blev lite stressigt när jag stod med tre såser samtidigt som kokade över... Men det var väldigt smidigt att göra helstekt kalkon, bara in i ugnen och sen skötte den sig själv.

Även efterrätterna förberedde jag innan, så det var egentligen bara sås, potatis och att skära ner kalkonen i bitar som behövdes innan vi skulle äta. Kalkonen blev riktigt bra, inte sådär torr som den kan bli ibland, utan väldigt god.

Förutsättningarna för badet var helt perfekta igår. Stjärnklar himmel, månsken och några minusgrader. Så vackert och mäktigt! Eftersom vi var så många fick vi bada i skift, men det gick bra det också, det var inga problem att hålla värmen på vattnet, snarare tvärtom, det var lie på gränsen till för varmt. Men det var så gött!

Även efterrätten var uppskattad, hallonmousse testade jag. Det var lite klabbigt att göra, men resultatet blev ju bra, så den får man göra fler gånger!

Det blev helt enkelt en väldigt trevlig kväll i goda vänners sällskap, något man borde göra lite oftare... Fast vi tjejer kommer ju snart att träffas igen då vi ska på Ladies Night den 17:e november. Ska bli så himla kul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar