Sidor

måndag 15 oktober 2012

Resultat såhär långt...

Lördagseftermiddagen regnade bort, jag orkade inte släpa mig ut igen efter lunchen, då det verkligen öste ner. Så där försvann några timmars plantering. Detta vägdes dock upp av att jag igår fick hjälp av Älsklingen istället. Vi kom ut lite sent (som alltid så är det en miljon grejer som måste göras innan vi kommer iväg...) men hade med oss både mackor och grillkorv, så vi kunde vara där längre utan att behöva åka hem emellan.

Det regnade även igår, men när det slutade så var vi lagom hungriga och kunde tända en liten eld och grilla våra korvar så att vi fick mer energi till att jobba.

Såklart var även Selma med och sprang runt och kollade så att allt gick rätt till. Hon är fortfarande trött efter skogsrundor två dagar i rad, så idag får hon stanna hemma.

Vi har nu satt totalt 1200 plantor, vilken är nästan hälften. Även idag är jag ledig från jobbet och nu måste jag ta fram röjsågen och meja ner lite björkar som står i vägen för fortsatt plantering. Sedan får vi se hur det går. Förhoppningsvis ska jag hinna plantera lite idag också.

Det ska blir skönt att få vila efter detta fyra dagar långa pass! Men det är ändå rätt gött att vara ute i skogen och få jobba lite kroppsligt. Det känns i kroppen att jag definitivt inte behöver tänka på någon annan träning just nu. En knäböj för varje planta blir några stycken på en dag...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar