Sidor

onsdag 10 oktober 2012

Det varde ljus!

I natt kröp temperaturen under nollan och vi hade lite markfrost på morgonen. Jag tog på mig vinterjackan, vis av gårdagens iskalla upplevelser på vägen till jobbet. Det känns som om kylan kommer tidigt, men det är ändå skönt att slippa regnkläderna som har förföljt en i flera månader nu.

När jag kom hem från jobbet fick jag en mindre chock när jag kom ut i stallet. LJUS! JÄTTEMYCKET LJUS! JÄTTEFINT LJUS! Elektrikern var där och satte upp alla armaturer, lite uttag och fixade iordning så att jag iaf har ljus i stallet och i sadelkammaren.

Vilken skillnad det blev! Helt fantastiskt! Jag är så himla nöjd!
Massor med armaturer!

Ljus och fint i sadelkammaren!

Det värsta är bara att man ser all smuts nu:) Både på hästar, väggar, golv och utrustning.

Pelle fick komma ut lite i paddocken idag, red lite över travbommar och cavalletti i trav och galopp. Det kändes bra, han var bara lite spänd, tyckte det var lite konstigt med solljuset som bara lyste på ena långsidan. Han var jättesnäll att rida idag och jag var nöjd med honom!

Ljuset på kvällarna blir kortare och kortare nu, så det gäller att vara snabb ut så att det inte hinner bli mörkt. Underlaget i paddocken är helt perfekt nu när det är så genomfuktigt hela tiden så det är en fröjd att rida där.   Jag ska försöka komma ut med traktorn och sladda där snart också, för det behövs verkligen!

Mysteriet med musfällan är ännu inte löst, jag trodde att jag kanske hade lagt den utanför sadelkammaren, men kunde inte hitta den där heller. Däremot fanns det en ny mus i den andra fällan som jag kunde slänga väck! Två borta! GÖTT!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar