Sidor

fredag 29 november 2019

Underbara vinter!

Igår när jag var i ridhuset var det åtta plusgrader ute och jag var tvungen att ta av långkallingarna mellan passen för att det blev för varmt. SMHI hade utlovat vinter idag och jag funderade på hur det skulle gå till.

Jag vaknade klockan fem idag trots att jag hade ställt klockan på kvart i sex då jag skulle jobba hemifrån. Och när jag drog upp rullgardinen såg jag direkt att det snöade och att det var alldeles vitt ute. Så härligt! Äntligen får vi lite snö som kan lysa upp det novembermörker som vi har haft flera veckor nu!

Altanen i morse

Utanför stalldörren
Jag gav hästarna kraftfoder och gick ut med höet till baljorna. Jag var glad att jag hade gjort i ordning i vinterhagen igår!

Jag packade också upp Pelles nya täcke. Det var rätt blåsigt och kallt ute så hästarna fick ha halstäckena på sig.

Pelle i nytt fint täcke

Bosse med halstäcket på

Frukost i snöstorm och mörker
Jag gick in och åt frukost själv och sedan satt jag och jobbade intensivt fram till tvåtiden då jag beslöt mig för att gå ut en runda med Selma. Det hade klarnat upp och vi fick äntligen se solen efter närmare en månad med konstant gråväder. Det var så underbart att få komma ut, andas in iskall luft och se solen. Ljuset, det underbara ljuset!


Det var blandat med snö här och där. Eftersom det regnade igår och marken var varm hade snön smält på sina ställen medan det på andra var ett fint vitt snötäcke.

Snövägar

Grönt på vissa ställen, vitt på andra

Snöhunden

Så vackert!

Snöfri stig

Bästa skorna ever!

Solen står lågt

Vackra vyer

Hästarna solar


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar