Sidor

lördag 30 november 2019

Promenad i Gässlösa

Jag har ett tag tänkt på att ta med Selma och gå till naturreservatet Gässlösa som ligger ganska nära oss. Idag tyckte jag att det var en perfekt dag för det.

Vi traskade iväg, lyckades korsa 153:an utan att bli överkörda och sedan tog vi oss ned för trapporna och ned på stigen.

Det var väldigt fint där, men inte så mycket sol. Liten planeringsmiss av mig där. Imorgon får det bli promenad ute på vidderna istället. Det var i alla fall mysigt att gå där. Det gick en hel del uppförs efter ett tag och det tog på benmusklerna kände jag. Som tur var hade jag mina Icebugs på mig så jag klarade mig utan att halka i alla fall.

Selma fick springa lös tills vi mötte en mamma med två barn, då kopplade jag henne. Vi var nästan tillbaka där vi började så jag tyckte det var lika bra att ha henne kopplad.

Sedan släppte jag henne igen när vi gick tillbaka via grushålan och Skattagårdsskogen. Det var så härligt att komma ut och röra på sig i solen!

Börjar intill ån

Lite läskig övergång...

Mycket vatten i rörelse

På väg uppåt

Lite vintermagi

Nästan lika brant som Hiaklitten



Mot toppen och utsikten!

Mot toppen!
Vi traskade upp till utsiktsplatsen och det var helt rätt beslut. Idag var det ju fantastiskt sikt och jag insåg att vi faktiskt har havsutsikt från Rolfstorp. Inte dåligt!

Utsikt mot Skällinge

Utsikt över världsarvet, Varberg och havet allra längst bort

Jag och utsikten

Mer vacker vinter!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar