Sidor

torsdag 7 november 2019

Båda hästarna ridna i dagsljus

Det var fortfarande ljust ute när jag kom hem med Bosse så jag gav mig ut på en ridtur med honom. Han fick gå i Obbhultskogen, vilket han inte har gjort på länge eftersom han inte har fått gå såpass långa rundor.

Han tyckte att det var jättespännande att få komma upp i skogen igen och ville helst trava hela tiden. Det fick han dock inte, utan fick hålla sig lite i skinnet. Men det blev en bra tur med ca sju minuter trav totalt och resten skritt, ca 40 minuter. Riktigt mysig tur! Och härligt att han är på så gott humör nu!

Go och gla!
Sedan var det Pelles tur. Den stackaren har ju stått inne nästan hela dagen och han var faktiskt riktigt rask i skritten för att vara han. Han brukar ju vara väldigt seg när man skrittar iväg.

Men idag skrittade han på bra. Han fick gå gärdsvägarna och det gick superbra. Han travade fint och sedan galopperade vi upp för Hulegårdsbacken. Denna gång tog han i lika mycket som sist, men han blev inte riktigt lika andfådd denna gång. Jag tror allt att konditionen har ökat på den gamle mannen!

Kompisar på väg hem

Pelle spanar på rådjuren

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar