Sidor

onsdag 31 oktober 2018

Mot nya utmaningar!

Idag var sista dagen för mig som utvecklingsingenjör på gruppen NUTU (underhåll - teknik och utveckling). Sju år och en månad har jag varit där och många kollegor har jag jobbat med sedan dess.

Det har varit sju spännande och roliga år med otroligt härliga kollegor och uppdrag. Så mycket jag har fått göra och så mycket jag har lärt mig om Ringhals och kärnkraft. Det har varit så spännande!

Jag har aldrig trivs så bra i en arbetsgrupp som denna. Jag har heller aldrig lärt mig så mycket på så kort tid. Det har varit arbetsglädje i princip varje dag.

Men allt har ett slut och det var det för mig idag. Från och med imorgon ska jag alltså jobba som gruppchef på Ringhals projektbeställarorganisation. Ett uppdrag som jag ser fram emot väldigt mycket. Det ska bli så spännande och kul att få prova på att vara chef och att få jobba i en för mig helt ny organisation.

Jag kommer ju att vara kvar på Ringhals och det känns väldigt bra att byta jobb inom redan känd arbetsplats. Det är första gången jag gör det. Så även om mycket kommer att vara nytt så känner jag ju till en hel del praktiska detaljer, hittar hyfsat runt överallt och känner mig "hemma".

I eftermiddags bjöd jag på tårta för mina kollegor som var på plats. Min käre rumskollega fick en mugg av mig som avskedspresent och jag fick ett  presentkort på Asia Spa. Där har jag inte varit, så det ser jag fram emot att få besöka!

Rumskollegans mugg

Mitt presentkort
Det känns givetvis tråkigt att lämna en sådan go grupp, men jag hoppas att jag får nya minst lika goa kollegor framöver. Och de gamla kollegorna finns ju kvar. Jag kan gå förbi deras kontor varje dag på vägen mot mitt nya kontor som ligger längst bort på Ringhals...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar