Sidor

onsdag 3 oktober 2018

Löprunda!

Sedan jag grejade i stallet med att köra ut gatsten och grus har jag fått problem med min vänstra höft när jag springer. Jag har endast kunna springa två kilometer och sedan har det känts som om hela höften ska falla isär. Riktigt trist! Och det har lett till att det inte har blivit någon reda med träningen på sistone.

Men nu har jag inte känt av höften på ett tag, jag hade någon natt när den faktiskt värkte, men det var ett tag sedan. När jag kom hem från jobbet idag sken solen och jag tänkte att jag skulle testa att springa lite.

Sagt och gjort! Jag tog på mig löparkläderna och gick ut. Först fixade jag lite mat till hästarna och gick ut med det till dem. De blev så glada så!

En annan som var glad var ju såklart Selma som fick följa med på löprundan. Pigg och glad i vanlig ordning!

Vi tog endast en kort runda runt Obbhult, men det var ungefär det som var lagom idag när löparkondisen är ett minne blott.

Det kändes väldigt bra att springa och fantastiskt nog kändes inte någon höft eller någon annan kroppsdel av överhuvudtaget på hela rundan! Jag kunde springa hela vägen och det kändes grymt bra! Här kommer rundan:

Dagens runda
Imorgon kommer hovis och snickrar på Bosses sko. Det ska bli så skönt att få på skon igen! Om det nu går att få på någon sko... Jag har i alla fall bestämt mig för två spår framöver; om det går att få på en sko kommer jag att köpa ett par Shoesecure. Jag vet inte om de funkar, men det är iaf värt ett försök! Om det inte skulle funka och Bosse drar av skon igen (eller den andra skon för den delen) kommer jag att köpa ett par Cavallo boots till honom. Eller jag kommer att köpa en sådan, de säljs styckvis och jag kanske inte behöver mer än en... Vi får se vad som händer, men nu har jag i alla fall bestämt mig för att hans oförmåga att behålla sina skor inte ska få gå ut över mina möjligheter att motionera honom!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar