Sidor

lördag 13 oktober 2018

Lördagsmorgon

Lediga dagar är underbara! Lördag idag alltså och jag vaknade vid 6-tiden i morse och kände mig utvilad trots att lampan släcktes först vid tolv i natt. Magnus gick upp och tog med sig Helga till skogen för att jaga lite, så då passade jag på att städa huset. Det går rätt snabbt nuförtiden ändå. Vi två smutsar inte ner så mycket och om man bara håller det fräsht under veckorna, torkar undan smutsen allteftersom så blir inte städjobbet så drygt på helgen. Ett par timmar tog det bara. Så skönt med ett nystädat hus!

När jag var klar med det gick jag ner i källaren och fixade i mitt stallklädesrum. Jag åkte förbi IKEA på vägen hem från Landvetter i onsdags och köpte kompletterande delar till mitt Algot hyllsystem som jag har för förvaring där. Jag köpte även nya väggskenor som jag tänker ha i stallet för att förvara foderhinkar och annat när mitt nya golv är klart.

Så igår monterade jag ihop det jag skulle i källaren och idag fyllde jag lådorna med kläder så nu är det färdigt på riktigt med klädförvaringen där. Så gött! Det gör så mycket att ha bra förvaring så att man kan ha ordning på grejerna!

När jag var klar med det gick jag ut och hämtade hästarna så att de fick komma in och äta lite frukost de också. Bosses nya dojja satt kvar och den är hel. Hurra! Jag tog av den och gjorde rent den så slipper han ha den på sig i boxen i alla fall.

Hel och ren!
Nu har jag ätit en god frukost, ska bara dricka mitt te och sedan ska jag ut denna varma höstförmiddag och motionera mina hästar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar