Sidor

lördag 20 oktober 2018

Hektisk lördag

Jag måste erkänna att det finns en fördel med att jag har skadat min fot/tå. Jag kan inte rida. Det är ingen fördel i sig, men det ger mig faktiskt mer tid till annat...

Jag började dagen med att städa huset. Jag kände mig lite bättre i foten och mer rörlig, men tempot var inte riktigt som det brukar, vilket gjorde att klockan hann bli över elva innan jag var klar och kunde äta frukost.

Efter frukosten gick jag ut i stallet och fortsatte med att släpa in alla spånbalar som stod utanför. Två pallar á 21 balar så det tog sin tid. Jag flyttade ut foder och lite andra grejer från sadelkammaren.

Jag funderade på ifall jag skulle skruva upp någon hylla, men kom fram till att avstå det så länge. Men jag tycker ändå att det blev rätt så bra. Så mycket yta! Det är så skönt!

Foder- och spånhörna
Jag gjorde också i ordning i sadelkammaren. Städade bort allt grus som låg på golvet och gjorde rent bänken och dörren med såpa så det blev fint och fräscht!

När jag var klar i stallet tog jag en kopp te och vilade mig lite innan jag gav mig ut med traktorn som äntligen har kommit hem från reparation. Ridbanan var i stort behov av sladdning då den inte har blivit bearbetad sedan i maj.

Selma, som var med mig hela dagen hoppade glatt upp i traktorn när jag öppnade dörren. Jag körde rätt så många varv där, det var lite kinkigt att arbeta upp gruset, men till sist blev det väldigt bra och jag kände mig nöjd med resultatet. Såhär blev det:
Nysladdat!
Nu återstår det att se när jag kan rida igen. Hoppas att min stackars tå och fot läker snabbt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar