Sidor

fredag 4 december 2015

Vinst igen!

Sedan i onsdags har jag känt mig lite låg. Jag fick nämligen ett tråkigt besked om en mycket kompetent och bra kollega som ska sluta inom kort. Det kommer att innebära förändring för min del och jag är inte helt säker på att det blir en bra förändring.

Jag känner mig så irriterad på att många arbetsgivare/chefer har så svårt för att motivera de riktigt bra medarbetarna att fortsätta arbeta hos dem. En kollega som däremot presterar sämre än förväntat blir man aldrig av med... Men that's life, antar jag.

När jag nu var på lite dåligt humör blev jag oerhört glad i eftermiddags! När jag precis hade fällt ihop jobbdatorn och sagt hejdå till arbetsvecka 49 detta år gick jag in och kollade min privata mailbox. Där fanns detta mail:


Det är helt otroligt! Jag som ALDRIG vinner utlottningar och tävlingar har nu alltså vunnit inte en startplats utan TVÅ detta år (läs om förra vinsten HÄR)! Jag kan knappt fatta det!

Den här gången var det ICA som hade en tävling om startplatser till Tjejvasan. Man skulle svara på några frågor och skriva en motivering till varför man ville vinna. Min motivering var att jag skulle ge bort startplatsen till en vän som jag väldigt gärna vill ha med mig på loppet.

Jag bubblade av glädje och slängde direkt iväg frågan till min vän ifall hon ville/kunde hänga med och lyckan var total när hon svarade JA! Så himla kul detta ska bli! Skönt att slippa åka ensam. Och jag har ju redan bokat boende för två, så alla teknikaliteter är redan fixade. Nu ser jag ännu mer fram emot den 27:e februari och deltävling två i min Tjejklassiker!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar