Sidor

torsdag 31 december 2015

Nyårsafton 2015!

Ja, då är ännu ett år till ända. Mycket har så klart hänt, det blir dock ingen årskrönika idag.

Denna dag började i vanlig ordning med att jag släppte ut hästarna och mockade innan jag gick in och åt frukost. Jag planerade min nyårsrunda. Det börjar bli en tradition att springa på nyårsafton och det är fantastiskt skönt. När det är klart kan man tänka på hur kvällen ska firas med gott samvete.

Så jag tog med mig Selma och drog iväg. Först fick jag dock gå upp i skogen till Älsklingen som hade glömt huggarbältet när han drog iväg. Så vi startade vår löprunda därifrån. Vi sprang förbi hemma och mot Linnarp. Ut på banvallen, ut på Tvååkersvägen och sedan upp i Linneskogen.

Det var kallt, blåste ännu kallare och en blek decembersol sken på oss.
Kallt, men soligt
Vi sprang genom Linneskogen och kom ut vid Spekås. Jag var sugen på att springa mer så när vi kom ner i Linnarp styrde vi kosan mot Obbhult. Jag kan inte påstå att det var lätt och kul att springa idag, nej det var ett tungt pass. Selma var för ovanlighetens skull inte dragvillig, så jag fick springa helt för egen maskin:). Men jag tänkte att jag ska minsann springa en mil för att känna hur uselt det känns när man är ur form så att jag inte hamnar där igen...

Jag kan säga att det var rätt skönt när Garmin-klockan plingade för milen och jag kunde gå de sista par hundra meterna hem. Jäklar vad trött jag var! Men så infann den där härliga "efteråt-känslan" och då insåg jag att det var värt slitet. Samtidigt började en längtan efter nästa pass smyga sig på.

Efter löpturen blev det lunch och lite städning, annars har det varit lugnt och skönt. Sociala medier svämmar över av nyårshälsningar. Jag roade mig med att göra en #2015bestnine på instagram som såg ut såhär:



Ja, och så var det en sak till... Bosse hälsar gott nytt år på enda sättet som han känner till:

F*cking j*vla tappsko!
Trots att jag knackade till alla söm i tisdags, kollade så att allt satt som det skulle, så hade han en tappsko. Jag förstår inte hur det är möjligt???

Kul nyårs-"present". Ordinarie hovis är bortrest. Hennes standin var visst också bortrest. Och den som han rekommenderade svarar inte på tilltal. Vilket jag förstår, jag svarar inte heller i min jobbtelefon när jag är ledig. Det är ju som sagt nyårsafton idag och sedan helg i tre dagar till. Om man inte tar helg måndag och tisdag också.

Så imorgon får jag plocka fram en gammal sko och lite söm, för då blir det till att "snickra" lite igen. Jag hoppas att jag ska kunna få dit några söm så att skon sitter tills jag får tag i en hovis...

Så...

GOTT NYTT 2016!!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar