Sidor

fredag 25 december 2015

Blåsig juldag

Idag har vi bara tagit det lugnt, Älsklingen och jag. Efter senaste veckans stress för att få klart allting inför julafton var det igår så skönt att komma hem efter julfirandet, få gå och lägga sig och veta att man kan sova ut ordentligt!

Dock vaknade jag halv sex i morse, men jag tvingade mig att somna om och lyckades sedan sova till halv nio! Nytt rekord för den här julledigheten.

Vi tog bilen in till stan för att köpa tulpaner att sätta på pappas grav. Hundarna var med, så när vi ändå var där körde vi bort till simstadion och gick en promenad därifrån.

Det blåste ordentligt ute vid havet! Stenafärjan låg i hamn. Vågorna slog mot stenarna och vattnet skummade upp på strandpromenaden.


Utsikt från Ankaret. Vilt hav


Skummigt på strandpromenaden.
Selma och jag med fästningen i bakgrunden
När vi närmade oss Kåsa såg vi en massa figurer i vattnet och insåg efter ett tag att det var människor som låg där med sina surf-brädor! Såg helt livsfarligt ut! När vi spanade som bäst på surfarna slog det upp en våg som fullkomligt dränkte oss! Då blev det ännu kallare om benen!

Vi vek av från strandpromenaden och traskade upp på Hästhagaberget. Sedan blev det trattoarpromenad bort till Platsarna där vi tog trappan ner till Simstadion. Det var skönt att komma ut, men jäklar vad man kände sig väderbiten!

Hundarna var nöjda och glada för att komma ut. Nu ligger de helt utslagna och sover! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar