Sidor

söndag 31 mars 2019

Sommartidssöndag

Nu är det sommartid och det innebär långa ljusa kvällar! Det innebär också att en timme försvann idag och dagen känns lite extra kort. Samt att det kommer att kännas jobbigt när klockan ringer imorgon vid 5.

Idag släppte jag ut hästarna och fixade stallet innan jag gick in och åt frukost. Magnus var också uppe med mig. Nelly har haft frispel inne i hundkojan och har skällt på något där så Magnus fixade i ordning lite där Selma har grävt upp under kojan osv.

Vi gick in och åt frukost och sedan tog vi alla vovvar på långpromenad. Vi har haft Abbe här eftersom Christoffer har varit bortrest. Så det blev Magnus, jag och tre vovvar som var ute. Vi gick upp i Flähult och sedan vidare i skogen så att vi kom ut i Stensared. Jättemysig runda, men den tog drygt två timmar, så när vi kom hem var vi rätt trötta, både hundarna och vi.


Gosiga Abbe!
Det var soligt och fint ute, men så grymt kallt tack vare en frisk vind från norr. Jag hade mycket kläder på mig och när vi kom i lä var det lite varmt, men mestadels var det helt rätt klädsel. Det var i alla fall skönt att få ordentligt med motion denna dag!

Jag hade en ambition om att fixa lite i trädgården, men jag orkade inte, utan prioriterade istället att ta en runda med Bosse Bus. Han var pigg idag och rätt spooky pga blåsten och all jäkla ensilageplast som ligger överallt i diken och på åkrar och fladdrar. Så rätt som vi travade hoppade han plötsligt åt sidan, vilket han även gjorde i galoppen i skogen.

Men det blev i alla fall en mysig runda. Han fattade faktiskt galopp vid ett tillfälle då jag inte bad honom. Tänk vilken skillnad ändå, förra året fick jag övertala honom rätt mycket om att han skulle fatta galopp överhuvudtaget.

Vi var ute ca en timme och det blev rätt mycket fart ändå. Eftersom mobilen var för dåligt laddad lade den av någonstans mitt i rundan och därför fick jag inte loggat den. Inte heller kunde jag ta några bilder. Så jag bjuder på bild från gårdagens film istället:)

Bosse och jag in action!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar