Sidor

måndag 11 mars 2019

Skogsrunda

Det är så skönt att komma hem från jobbet och inte behöva stressa för att hinna göra något innan mörkret faller. T.ex. springa en runda.

Jag tog god tid på mig att ta in hästarna så klockan hann bli närmare halv sex innan jag kom ut och hämtade hundarna för en löptur. Jag hade först planerat att köra rullskidor, då vädret ska bli sämre längre fram i veckan, men det var så jäkla kallt ute och lite snålblåst, så det fick bli en löprunda istället.

Magnus tog med båda tjejerna på långpromenad igår, men det hindrade inte löplusten idag. Full fart från början. Jag var sugen på att ta en skogsrunda och styrde kosan upp mot Flähult. Vi kämpade oss upp för den långa backen och det gick faktiskt bättre än på länge. Det kändes lätt och skönt att springa.

Vi kom ner på banvallen och fortsatte tillbaka västerut. Lätt nedförslut. Lättsprunget. Jag blev rätt varm ändå i kylan, men när jag avbröt springandet i sista backen hem blev det kallt och jag drog upp buffen.

8,5 km fick jag ihop, det längsta jag sprungit på mycket länge, sedan den 27 maj 2018. Det kändes mycket bra. Kul att vara ute och springa lite längre, ca 50 minuter. Så skönt att kroppen äntligen håller också!




Löparvovvarna!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar