Sidor

måndag 4 mars 2019

Kvällslöpning

Idag kom jag hem vid halv fem-tiden och slängde in en fransyska i ugnen innan jag gick ut och tog in hästarna. Lite småregnigt var det när jag körde hem, men när jag hade fått in hästarna hade det upphört. Perfekt löparväder med andra ord.

Jag bytte kläder och gick ut till de alltid lika glada vovvarna och vi gav oss iväg. De var båda pigga och dragiga till en början, men de lugnade ner sig rätt snabbt ändå.

Kroppen kändes stark och löptekniken var ok, det kändes skönt att få springa igen. Jag insåg när jag sprang där att jag faktiskt kan säga att jag har kommit igång med löpningen igen och det är en så härlig känsla! Jag har kommit igång med träningen överhuvudtaget det senaste och lyckas köra ett träningspass ungefär varannan dag blandat med ridningen.

Det är inte så fasligt länge sedan det kändes jobbigt att springa 4 kilometer och nu springer jag sju kilometer utan att blinka eller känna mig överdrivet trött och det börjar bli dags att öka på rundorna så sakteliga.

Nu går vi in i en period med mycket regn och blåst framöver så det lär det inte bli något bra rullskidväder eller cykelväder, så då är det ju bra att jag kan springa utan att få ont och därmed köra fler löppass.


Dagens runda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar